3 manieren om te besparen op de maandelijkse vaste lasten

Regelmatig zoeken woningbezitters naar mogelijkheden om te besparen op de vaste lasten, waarmee zij geld overhouden voor andere leuke dingen. Denk aan een weekendje weg, een nieuw meubelstuk voor in huis, leuke accessoires, enzovoorts. Bij het besparen op de vaste lasten zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je denken aan een besparing op de verzekeringskosten, een besparing op de kosten voor je hypotheek, enzovoorts. In dit artikel beschrijven we drie verschillende manieren! Wanneer heb jij voor het laatst bekeken, of je op de vaste lasten kon besparen?

Een hypotheek oversluiten voor lagere maandlasten

Besparen op je hypotheek is mogelijk door je hypotheek over te sluiten. Leningen oversluiten betekent dat je elders een nieuwe lening afsluit, om lopende leningen af te kunnen lossen. Dit is interessant op het moment, dat een andere kredietverstrekker een lagere rente aanbiedt voor leningen. Zo nemen je maandlasten af! Overigens kun je niet alleen een hypotheek oversluiten. Ook andere soorten leningen zijn soms over te sluiten.

Wees alert op een dubbele dekking bij verzekeringen

Ook op je verzekeringskosten valt vaak te besparen! Het komt regelmatig voor dat mensen een dubbele dekking hebben voor bepaalde vormen van schade. Dit betekent dat je maandelijks een te hoge premie betaalt. Door een verzekeringsadviseur in te schakelen, kun je achterhalen op welke punten jij dubbel gedekt bent. Ook kun je zelf de polisvoorwaarden van de afgesloten verzekeringen nog eens nalezen.

Een alles-in-1 pakket voor internet en televisie

Een derde mogelijkheid om te besparen op de vaste lasten, is het afsluiten van een alles-in-1 pakket. Bij een alles-in-1 pakket combineer je televisie en internet, zodat je maandlasten afnemen. Voorheen was het gebruikelijk om dergelijke diensten afzonderlijk van elkaar af te sluiten bij verschillende aanbieders. Met een alles-in-1 pakket profiteer je van korting.

Betrouwbare adviezen van administratiekantoor uit Apeldoorn

Wanneer u net een eigen zaak begint, heeft u meestal behoefte aan advies. Van de mensen om u heen, maar ook van bedrijven die verstand hebben van ondernemerschap. Het gaat namelijk niet alleen om de juiste instelling of motivatie; u moet ook weten hoe u een goede administratie maakt en deze bijhoudt. Een administratiekantoor uit Apeldoorn kan u helpen het bedrijf van de grond te krijgen, met gericht advies op de momenten dat u daar behoefte aan heeft!

Administratiekantoor in Apeldoorn neemt taken over

Een administratiekantoor kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Om te beginnen kunnen de ervaren medewerkers taken van het eigen personeel overnemen. Het gaat dan uiteraard om financiële taken, zoals het bijhouden van de administratie. Freelancers en zelfstandigen kunnen daar enorm van profiteren. Zij besteden vaak meerdere uren per week aan het bijhouden van hun administratie. Dat komt vaak nog bovenop de lange werkdag. Een administratiekantoor uit Apeldoorn neemt de administratie over en zorgt dat deze op orde is. Hierdoor kunnen ondernemers doen wat ze echt leuk vinden: ondernemen!

Het uitzoeken van lastige onderwerpen

Vaak beschikken kleinere bedrijven niet over voldoende financiële kennis om lastige beslissingen te kunnen maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om het wel of niet goedkeuren van een overname, of het bepalen of een investering winstgevend genoeg is. Een administratiekantoor uit Apeldoorn is gespecialiseerd in dit soort complexe onderwerpen. Niet alleen is het kantoor op de hoogte van alle relevante wetgeving, maar ook weet men precies wat er in de sector speelt. Hierdoor kunt u als startup snel schakelen. U weet wat u moet doen en op welk moment u kunt toeslaan. De administratie wordt dus niet alleen waargenomen, maar u krijgt ook nuttig advies over mogelijkheden in uw branche.

Het controleren van eerder werk

Misschien heeft u wel eens gehoord van het woord ‘audit’. Een audit is niets meer dan een controle van het werk dat eerder is gedaan. Audits worden niet alleen uitgevoerd in de financiële sector, maar in tal van sectoren. Vaak gaat het dan om het meten van een productiviteitstoename, of de effectiviteit van een specifieke oplossing. Een administratiekantoor uit Apeldoorn richt zich in het bijzonder op de financiële zaken. De administratie wordt onderzocht en er wordt gekeken of deze aan alle wettelijke eisen voldoet. Vervolgens ontvangt u een document waarmee u kunt aantonen dat de administratie gecontroleerd is. Zo kunt u aantonen dat u open en eerlijk te werk gaat!

Snel en professioneel geholpen

KRC Van Elderen is een administratiekantoor uit Apeldoorn met hart voor de zaak. Klanten worden snel en professioneel geholpen, zonder wachttijd. U bepaalt zelf welke diensten u gebruikt, of welke deskundigen u inzet. U houdt dus altijd zelf de controle over het proces, maar krijgt ondersteuning daar waar u dat nodig heeft. U kunt terecht op de website voor meer informatie over dit administratiekantoor uit Apeldoorn. U leest daar meer over de verschillende expertisegebieden en ook vindt u daar een overzicht van het personeel.

Top