Een makelaar kiezen; makkelijker gezegd dan gedaan

Na lang twijfelen heeft u toch uw beslissing gemaakt; u wilt gaan verhuizen. Hier komt veel bij kijken. Behalve het kopen van een nieuw huis moet ook uw oude woning verkocht worden. U wilt natuurlijk dat dit snel en voor een goede prijs gebeurd. Daarom wilt u een makelaar inschakelen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kiest u de juiste makelaar? Welke eigenschappen moet deze hebben? En hoe is de regeling qua kosten?

Wilt u uw huis verkopen in Rosmalen?

U wilt uw Huis verkopen Rosmalen en bent opzoek naar een geschikte makelaar. Kijk verder dan de makelaren die u allicht al kent. Bijvoorbeeld de makelaar die het huis van de buren heeft verkocht. U wilt natuurlijk een makelaar die bij u past, niet die het best past bij iemand anders. Maak een overzicht van makelaren bij u in de buurt. Ga hierna onderzoek doen naar deze makelaren. Welk gevoel krijgt u bij de makelaar? Hoe presenteren zij zich?

Hoe vindt u de juiste makelaar in Rosmalen?

Waarschijnlijk zijn er na een selectie al veel makelaren afgevallen maar blijven er toch nog veel opties over. Vraag in uw directe omgeving naar advies. Hebben zij ervaring met een Makelaar in Rosmalen? Of hadden zij juist de makelaar die u heeft laten afvallen? Ervaringen van oud verkopers kunnen helpen de doorslag te geven voor u. Maak bij de makelaren die overblijven een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek zal de makelaar zich presenteren. En kunnen eventuele vragen, zoals welke kosten u kan verwachten, worden besproken.

Handige tips om uw huis te verkopen.

Het meest bekeken onderdeel van uw woning zal de fotoreportage zijn. Dit is de eerste indruk die een potentiele koper krijgt. Hoe beter de fotoreportage is, hoe langer een potentiele koper er naar zal kijken. Hoe langer deze enthousiast blijft, hoe eerder er een afspraak voor een bezichtiging gemaakt zal worden. Bij een bezichtiging komt wat voorbereiding kijken. Bijvoorbeeld het opruimen van overbodige spullen en persoonlijke foto’s. Maar ook zorgen voor voldoende loopruimte en het gezinsleven te beperken zijn tips die u kunt meenemen. Uw makelaar zal alle aspecten voor de bezichtiging nogmaals met u doornemen.

Heeft u nog steeds twijfels?

Indien u nog vragen of twijfels heeft over welke makelaar u moet kiezen kunt u het beste een afspraak maken bij een verkoopadviseur of een onafhankelijke vereniging. Zij zullen alles nogmaals met u doornemen en samen met u kijken naar belangrijke criteria en welke makelaar het beste daarbij past. De belangrijkste aspecten zijn dat u een goed gevoel en een klik heeft met uw makelaar.